DESPRE NOI

[row] [span8] [title_box title=”Cine suntem”]

Acum nu mai este nevoie sa mergeti pana in Grecia, deoarece am adus Grecia aproape de dumneavoastra!


Restaurantul unde te simti ca in Grecia, muzica greceasca, preparatele care iti incanta papilele gustative, ambianta foarte placuta, locatie foarte frumoasa, o terasa care te duce cu gandul la mare, curatenie impecabila si servire ireprosabila.

In fiecare vineri si sambata avem petreceri cu muzica live, cu formatii de muzica greceasca precum Acropolis Band sau alte trupe consacrate precum Directia 5, Spitalul de Urgenta, Proconsul sau Tavi Colen Band.

[clear]
[title_box title=”Bucatarie”]

Grecia este faimoasa pentru produsele de calitate si pentru gustul uimitor al mancarurilor. Toti cei care ne trec pragul sunt rasfatati cu arome unice grecesti.

Va invitam si pe dumneavoastra sa gustati tzatziki sau tirokafteri, sa va delectati cu saganaki cu creveti, salata politiki si sa savurati o halva greceasca sau portokalopita.

Acestea sunt doar cateva din preparatele cu specific grecesc, dar in meniul nostru se regasesc si retete din bucataria italiana sau romaneasca.

[title_box title=”Spectacole”]

Ne face placere sa va oferim o ambianta deosebita. De aceea organizam seri cu muzica live, evenimente culturale cu actori, comici si cantareti cunoscuti.

Printre invitatii nostri se numara formatii de muzica greceasca sau trupe romanesti. Astfel, Directia 5, Proconsul, Spitalul de Urgenta, Mircea Vintila, Tavi Colen si multi alti artisti ne-au facut bucuria de a concerta in localul nostru, spre incantarea oaspetilor nostri.

Pentru descretirea fruntilor, apelam deseori la serviciile unor comici, Doru Octavian Dumitru fiind invitatul nostru special in cateva randuri.

Nu ii uitam nici pe cei mici, taverna noastra fiind gazda unor magicieni iscusiti sau scena unor spectacole pentru prichindei.

[/span8] [span4] [title_box title=”De ce noi?” custom_class=”extra”] [list_un] [/list_un]
[title_box title=”Oaspetii nostri” custom_class=”extra1″] [/span4] [/row]